lunes, 10 de octubre de 2011

10) A SOLAS EN LOS MEDIOS DE COMUNICACIÓN



                       Mallorca recoge nuestra presentación así:






                       


                              EN REUS OCURRIÓ ESTO



                         



ENTREVISTA SILVIA DIEZ Y ARACELI GUTIERREZ EN REUS DIGITAL Nº 1

http://youtu.be/rGniKF-7hII


                          





                  EN DIR EMOTIONS SALIÓ ASÍ






           LA REVISTA VVOMAN LA RECOMIENDA COMO   LECTURA PARA EL ALMA
       






ENTREVISTA EN LA REVISTA "INTROVERSIÓN"





EN CUERPO Y MENTE




                            EN LA REVISTA CLARA





LA REVISTA PSICOLOGÍA PRÁCTICA NOS ETIQUETA 
COMO BESTSELLER DE AUTOAYUDA






























3 comentarios:

  1. Precioso blog Araceli
    Me alegro mucho del éxito que tiene vuestro libro .
    Lo pongo en la lista , el próximo libro que voy a comprar será a solas .
    Muchos besos
    En mi página te espera un mimo_regalo

    ResponderEliminar
  2. Per a Sílvia Díez i Araceli Gutiérrez. Ahir vaig llegir a l'"es" ESTILOS DE VIADA de La Vanguardia, els teus comentaris sobre les persones que viuen soles.


    Respecte al problema de la crisi, vull dir-te, que una de les solucions perquè s'arregli l'economia seria que el govern tragués els diners dels rics i poderosos. Ho farà? No ho farà, perquè el govern està al servei dels rics i poderosos. Pel que aquesta crisi, com l'anterior, com totes, l'han de pagar els pobres. Només s'ha de veure si els pobres accepten el greuge que és solucionar la crisi en contra d'ells. Si no ho accepten, ja sabem que hi haurà revoltes i violències, com ja sabem que altres vegades ha passat. A les teves mans també hi ha el que no es diguin mentides i falsedats -que es diuen moltes- i atenir-se a la realitat. Quan diem què tothom és igual davant la llei, és això veritat? No ho és. Això és una il·lusió, una mentida, ja que hi ha castes, no som veritables, vivim de l'engany per treure favors i beneficis. T'adones on som? Com més mentides i falsedats, més irritabilitat, més odi i ira contra els rics i poderosos.


    t'Adresse aquest text sobre la violència. Amb afecte i carinyo.

    La no-violència s'ha pregonat una i altra vegada en política, en religió i per diferents líders. La no-violència no és un fet, tan sols és una idea, una teoria, un munt de paraules, el fet real és que som violents, és un fet, és 'el que és'. Però no som capaços de comprendre 'el que és' i per això, inventem aquesta tonteria que anomenem la no-violència, la qual cosa genera un conflicte entre 'el que és' i 'el que hauria de ser'. Mentre perseguim la no-violència estarem sembrant la llavor de la violència, és una cosa tan òbvia. Així doncs, podem mirar junts 'el que és' sense evadir-nos, sense cap ideal, sense reprimir-o escapar de 'el que és'?

    Existeixen diferents formes de violència. ¿Hem d'investigar cada tipus de violència o abastar tota l'estructura de la violència? ¿Hem de mirar tot el camp de la violència o només una part d'ella? La font de la violència és el 'jo', l'ego, el mi que s'expressa a si mateix de moltes maneres: en la divisió, al tractar de convertir-nos o ser algú més, cosa que en si mateix és una divisió del ' jo 'i el' no jo ', del conscient i l'inconscient, el' jo 'que s'identifica amb la família o la no família, amb la comunitat o la no comunitat, etc. És com una pedra que llancem en un llac, les ones s'estenen i estenen, i el centre és el 'jo'. Mentre el 'jo' hi hagi en qualsevol de les seves formes, subtil o obertament, hi haurà violencia.La violència no només és matar a un altre.

    Hi ha violència quan un empra una paraula agressiva, quan fa un gest de menyspreu a una persona, quan obeeix perquè té por. De manera que la violència no és només la matança organitzada en nom de Déu, en nom de la societat o del país, la violència en molt més subtil, més profunda, i estem investigant la profunditat de la violència en si mateixa. Quan diu que és indi, musulmà, cristià, europeu o qualsevol altra cosa, està sent violent. Sap per què és violent? Perquè s'està separant de la resta de la humanitat. Quan se separa a si mateix per creença, per nacionalisme, per tradició, això genera violència. Així doncs, un home que vol comprendre la violència no pertany a cap país, a cap religió, a cap partit polític o sistema, sinó que s'interessa en comprendre a la humanitat. JKOnline

    ResponderEliminar
  3. Contibn uació de l'anterior comentari:
    La guerra, és la violència és la seva màxima expressió. On la destrucció i la mort, també és al seu màxim nivell. Ara, avui, els homes, cridats els més civilitzats, llancen milers i milers de tones de bombes sobre un país, Líbia.
    Per què fan això? Ho fan per enveja, gelosia, odi i por, per expandir els seus interessos, és a dir, per egoisme. La guerra, és l'acció del "jo" d'una manera desenfrenada i gairebé dement, justament quan l'home conté la seva màxima energia destructiva. Sabem justificar-ho tot, i, la guerra també la justifiquem. Tota justificació és infinita, però tota negació també ho és. Què podem fer perquè els assassinats en massa, que és la guerra no sigui? Es poden fer moltes coses, però la principal és eradicar, primer de tot, la guerra que hi ha dins nostre. Sinó, quin sentit té tot el que fem. Seria com intentar apagar un foc, però alhora donar-li més combustible. Per tant, descobrim què és el que dóna vida a aquesta guerra, que és tan nostra, que la portem cada dia per al combat. No esperis que algú et solucioni aquesta guerra que hi ha dins teu, ja que les bombes segueixen caient, destruint les persones i tota la vida.
    Perquè cessi la violència i la guerra. Mentre no hi hagi un canvi en la moralitat, sempre hi haurà guerra. Quina diferència hi ha entre Obama i Bush? No hi ha cap, perquè els dos tenen la mateixa moralitat. No tenen la sensibilitat desenvolupada, per adonar-se que els problemes no es solucionen amb violència, llançant milions de bombes, fent la guerra. La seva sensibilitat és, la de l'egoisme, no importa a qui hagi de assassinar i destruir, la qüestió és que han de seguir amb la seva vida immoral, malgastadora i despilfarradora. I, mentre no canviï de paradigma, la moral, seguiran assassinant a éssers humans innocents i vulnerables. T. Segarra.
    http://tsegarsigmailcom.blogspot.com Si tens problemes amb aquest enllaç per anar al meu blog, pots entrar al meu portal posant en el cercador "La veritat, és llibertat". O també per "Toni Segarra" veient que coincideixi l'enllaç, que l'acompanya, amb el qual ja t'he posat.
    Twitter: Mussol

    ResponderEliminar